TeppoNygren1

"Naisenkaatajan koru"

  • joitakin keskeneräisiä metsästäjän ristejä
    joitakin keskeneräisiä metsästäjän ristejä

 Nämä kuvan ristit ovat keskeneräisiä, mutta tällaisia metsästäjänristejä hieman tullut väsäiltyä. Joskus on tietty sniperin ristikin paikallisen Simo Häyhän innoittamana suunniteltu, tehty ja hänen sukulaisilleen niitä joitakin olen myös lahjoittanut.

 Kun nuori metsästäjä saa kaadettua karhun, tai jonkun muun riistaeläimen ensimmäistä kertaa, niin se on iso asia. Luulisin että on se vanhemmallekin metsästäjälle ainakin isomman riistaeläimen kehdalla.  Iveksen kaatajan ristiä en ole vielä yhtään tehnyt, vaikka naapurikin on ilveksen päässyt kaatamaan.  

 Kaverit joskus sanoi että "Nygren tee sellainen naisenkaatajan koru".  Sanoivat kyllä etteivät sellaista kaulaansa laittaisi, että ihan tyhmähän sellainen olisi. Nyt kuitenkin voisi jonkun Axl korun väsäillä. Joku unelias naikkonen kameran etsimestä katsottuna. Liekö sen joku ostaisi. Keräilyharvinaisuus se olisi ainakin, sillä toista samanlaista ei varmaan löydy.

 Nämä ei tietenkään niitä taidekoruja joita kaikkein mieluiten teen, mutta ei aina ole niin luovalla päällä että syntyisi jotakin kaunista tai edes rumaa. Tällaista siis välillä. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Hieno homma! Naisenkaatajan ristin pohjanahan voisi olla "kirkkovene". Sehän oli kerran jonkun seurakunnan nuorisotoiminnan symbolina, muka oikea kirkkovene jossa on paljon soutajia.
Eipä ole sitä näkynyt enää seurakuntien palstoilla.

Naisenkaatajakoruilla sinusta tulee vielä maailmankuulu taiteilija ja miljonääri:) Esitä äkkiä muutama malli ettei toiset nappaa ideaasi.

Joku kirjailija teki Shemeikka-nimestä naisenkaatajan mallin. Luin jostain oikean Shemeikka-nimisen miehen juttua, hänestä nimestä ei ollut haittaa, päinvastoin!

Käyttäjän TeppoNygren1 kuva
Teppo Nygren

Jos kirkkoveneen pistää koruun, niin siitähän vois luulla että se tarkottaa että on laittanu syksyllä veneen nurin. Pitää olla yksiselitteinen. Eikös tuo Shemeika ollutkin elokuvasta Juha?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Mitä naisenkaataja korullansa tekee, hänen elämäntyönsä kun on kaataa naisia. Lopputuloksen kaatoon tekee kuitenkin nainen, hurmuri vain luulee olevansa kaataja.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Eihän ilveksenkaatjan elämäntyönäkään ole kaataa kaikki ilveksiä, vaan se ensimmäinen on se vau ;D

Käyttäjän TeppoNygren1 kuva
Teppo Nygren

Naisen kaatajat aikansa leveilee kaadoillansa ja siihen ne loppuu, kun pistää siitä oikein renikankin kaulaan. Mutta toisaalta jos haluaa vaan kavereille näyttää, vaikkei yhtään olis saanu korkoja kattoon niin jossain porukassa voi olla kovakin äijä. :D

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Koruhan olisi naisenkaatajan mainos, että tässä on kunnon panomies eikä mikään töpeksijä! Ei menisi naisilta aika hukkaan.

Käyttäjän ellelazarov kuva
Elle Marketta Lazarov

No, nyt tosipuheella. Hienoja ovat! Etenki tuo hirvenkaatajakoru.
Kai sinä myyt noita?

Käyttäjän TeppoNygren1 kuva
Teppo Nygren

kiitos. Metsästäjän koruja tulee toisten koruhommien lomassa tehtyä ja kyllä nuo metsästäjän korut myyntiin aina menee. Saa nähdä jos nyt keväällä ottaa urakan noiden suhteen, kun aika moni on niistä kiinnostunut ja jatkaa sitten taidekorujen parissa.