TeppoNygren1

Oliko Michael Jackson kastraatti?

  • Oliko Michael Jackson kastraatti?

 Olikohan Michael Jackson kastraatti? Miehelle kasvot olivat niin tärkeä asia, että niitä piti leikellä ja muotoilla ja jopa ihonvärikin piti valkaista. Laulajalle äänen luulisi olevan vielä sitäkin tärkeämpi.  toimenpide, jolla tehdään kastraattilaulaja on kielletty ja viimeinen kastraatti Alessandro Moreschi kuoli vuonna 1922. Kastraatti kasvaa aikuiseksi, mutta hänellä säilyy pojan ääni, koska hänelle ei tule äänenmurrosta ja hän on eunukki.  Mielestäni Michael Jacksonin lasten kasvonpiirteet herättävät myös ajatuksia.  http://www.independent.ie/woman/celeb-news/michael-jackson-revealed-he-did-not-father-his-children-29371162.html

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Onhan tuollainen kivesten poistaminen vahingossatakin voinut saada alkunsa; polkupyöräily on vaarallinen harrastus. Siitähän ei juuri ole ollut epäilystäkään oliko Michael siittänyt lapsensa - jollei sitten kyseessä ole geenitieteen ihmeet.

R.I.P. King of pop silti.

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Ei varmaan mahdoton ajatus. Jotain hyvin poikkeuksellista hänen seksuaalisessa kehityksessään on ollut, eikä välttämättä tosiaan riitä pelkästään se, että joutui show-bisnekseen niin nuorena. En oikein jaksa uskoa niihin pedari-syytöksiinkään ihan sellaisenaan. Luulen että siinä pikkupoikien kanssa pelaamisessa on jotain niin mutkikasta, ettei sitä ainakaan suuri ja tuomitseva yleisö ole ymmärtänyt, muuta kuin vähän noitavainojen tapaan.